Pirmojo gimnazijos direktoriaus Balio Žygelio ir jo žmonos mokytojos Stasės Žygelienės portretai atnaujinti grįžo į gimnaziją

  • Paskelbė : Kęstutis Motiejuitis
  • Paskelbta: 2023-05-22
  • Kategorija: Alumnai

2023 m.gegužės 19 d. Joniškio „Aušros“ gimnazijoje lankėsi ir su dvyliktokais susitiko buvę mokiniai: Joniškiečių draugijos „Sidabra“ prezidentė dr. Giedrė Lastauskienė, neseniai įkurtos Joniškio „Aušros“ gimnazijos alumnų asociacijos prezidentas Darius Jurgaitis ir valdybos narė Rita Urnėžiūtė. Palinkėję abiturientams sėkmingai išlaikyti brandos egzaminus, svečiai papasakojo apie šias kraštiečių organizacijas ir kvietė palaikyti ryšius su jomis. Darius Jurgaitis grąžino gimnazijai savo iniciatyva ir lėšomis restauruotus pirmojo gimnazijos direktoriaus Balio Žygelio ir jo žmonos mokytojos Stasės Žygelienės portretus. Atnaujinti portretai papuoš mokyklos direktoriaus kabinetą.
Mokytoja Giedrė Motiejuitė pristatė virtualų nuolat pildomą Joniškio „Aušros“ gimnazijos alumnų žemėlapį, pateikė įdomių faktų, kuriuos atskleidžia šis žemėlapis, pasidalijo buvusių mokinių atsiliepimais apie mokyklą.
Susitikimą taikliai apibendrino gimnazijos direktoriaus Vidmanto Sutniko žodžiai: „Dar neišlydėjęs, jau kviečiu sugrįžti.“ Tikėkimės ir linkėkime, kad abiturientų ryšys su gimnazija ir su ankstesnių kartų alumnais bus stiprus ir prasmingas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos