Kviečiame mokytis Joniškio „Aušros“ gimnazijoje

Joniškio „Aušros“ gimnazija pradeda priėmimą į gimnazijos I (devintą) ir III (vienuoliktą) klases. Abiejų šių klasių mokinių laukia atnaujintos bendrosios ugdymo programos. Pirmokams teks laikyti rimtą žinių patikrinimą dešimtoje klasėje, o trečiokių laukia nauja brandos egzaminų tvarka. Mokiniai ketinantys studijuoti universitetuose, kolegijose ar rimtose profesinio rengimo institucijose, turėtų pasirinkti mokymąsi vienoje iš geriausiu Lietuvos gimnazijų – keturmetėje „Aušros gimnazijoje. Mūsų mokytojai turi gerą patirtį ruošiant mokinius brandos egzaminams, visi mūsų antrokai (su labai mažomis išimtimis) pereina į vienuoliktą klasę ir baigia vidurinės mokyklos programą.

Ar sunku mokintis gimnazijoje? „Aušros“ gimnazijoje daugelis dalykų yra daroma kitaip nei kitose mokyklose, yra stipri mokymo bazė – priemonės ir laboratorijos, yra išplėtota pagalbos mokiniui sistema. Todėl visi mokiniai, kurie pradėjo mokytis gimnazijoje nepalieka jos, o vėliau gali džiaugtis rezultatais. Juk svarbu ne tik tai kaip Tu leisi laiką mokykloje, bet ir tai ko Tu išmoksi.

Jeigu Tu svajoji daugiau nei kiti, dirbti daugiau nei kiti, nori tapti geresniu nei buvai anksčiau – prisijunk prie mūsų.

Pasitikėk savo jėgomis, o mes Tau padėsim.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos