Joniškio „Aušros“ gimnazija pradeda priėmimą į gimnaziją

Joniškio „Aušros“ gimnazija – Tūkstantmečio mokykla – pradeda priėmimą į gimnazijos I (devintą), II (dešimtą) ir III (vienuoliktą) klases.

2024-2025 m. m. moksleivių laukia atnaujintos ugdymo programos, labai svarbus pagrindinio ugdymo pasiekimų patikrinimas, turėsiantis įtakos tolimesniam mokymuisi pagal vidurinio mokymosi programą III (vienuoliktoje) klasėje. Vyresnieji mokiniai turės pasiruošti dviejų etapų brandos egzaminams ir sėkmingai juos išlaikyti, norėdami įstoti į universitetus, kolegijas ar rimtas profesinio rengimo mokyklas.

Ar sunku mokytis gimnazijoje? Čia reikia daugiau darbo, daugiau savarankiškumo ir atsakomybės, daugiau pasitikėjimo savimi ir gimnazijos mokytojais, turinčiais didelę patirtį ruošiant mokinius brandos egzaminams.

Čia daugiau galimybių, kurias suteikia gausios ir įvairios mokymo priemonės, laboratorijos, informacinės technologijos bei išplėtota pagalbos mokiniui sistema.

Kiekvienas mokinys, kuris pradeda mokytis gimnazijoje, vėliau džiaugiasi rezultatais. Svarbu ne tik tai, kaip Tu leisi laiką mokykloje, o tai, ko Tu išmoksi, kokiu tapsi, kur įstosi baigęs gimnaziją.

Jeigu svajoji daugiau nei kiti, dirbi daugiau nei kiti, nori tapti geresnis nei buvai anksčiau – prisijunk prie mūsų.

 

Prašymus galima pateikti gimnazijos raštinėje arba el. paštu rastine@joniskiogimnazija.lt užpildžius prašymo formą, kuri yra patalpinta gimnazijos tinklalapyje:

https://joniskiogimnazija.lt/administracine-informacija/nuostatai/priemimo-i-gimnazija-dokumentai

Informacija tel. (8 426)  52 804, 8 645 14 426, 8 686 43 582.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos