1bg ir 1cg klasių mokiniai mokslo metus užbaigė sveikatinimo stovykloje

Birželio 21 ─ 22 dienomis Joniškio „Aušros“ gimnazijos 1b/g ir 1c/g klasių mokiniai mokslo metus užbaigė sveikatinimo stovykloje, kuri vyko Kurtuvėnų regioniniame parko Jurtų kaime, prie nuostabaus Medinio ežero. 
Dvi dienas gimnazistai grožėjosi užburiančiu gamtos grožiu, ilsėjosi ir žaidė judrius bei stalo žaidimus, atlikinėjo įvairias užduotis, virėsi valgyti, pynė vainikus, šildėsi pirtyje ir maudėsi. Patys drąsiausi leidosi į naktinį 2 valandų mokomąjį žygį po mišką. 
Galbūt trūko miego, galbūt pavargom, galbūt sukandžioti uodų, bet grįžome tikrai PUIKIOS NUOTAIKOS ir su NAUJOS PATIRTIES bagažu.
Sveikatinimo stovyklai lėšos panaudotos iš Joniškio r. sav. Visuomenės sveikatos biuro organizuoto video konkurso „Vėžys įspėja: būk atsakingas, spėk laiku“, I vietos piniginio prizo.
Šis konkursas buvo skirtas piktybinių navikų prevencinių (profilaktinių) programų viešinimui pasitelkiant mokyklos bendruomenę ir taip paskatinant rajono gyventojus daugiau dėmesio skirti ligų profilaktikai bei ankstyvai ligų diagnostikai.
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos