M. Slančiausko progimnazijos aštuntokai pasimatavo gimnazistų suolus

Jau ne vienerius metus graži bendrystė sieja Joniškio „Aušros“ gimnaziją ir M. Slančiausko progimnaziją. Todėl, pasibaigus pirmajam pusmečiui, aušriečiai svetingai sutiko gausų būrį M. Slančiausko progimnazijos aštuntokų, šiuo metu turinčių priimti svarbius savo karjeros sprendimus.

Vadovaujami mokytojų Birutės Jurgaitytės ir Sandros Paulavičienės gimnazistai svečiams parengė kultūrinę programą. O gimnazijos administracija, suprasdama, kad tik sklandus perėjimas iš vienos mokymosi aplinkos į kitą sudaro palankias sąlygas mokymuisi ir tolesnei karjeros raidai, siekdama palengvinti būsimų gimnazistų socialinę integraciją, nepagailėjo savo laiko supažindindama su „Aušroje“ besimokančiųjų kasdienybe, tradicijomis ir vidaus tvarkos taisyklėmis. Šeimininkai būsimiems bendramoksliams surengė ekskursiją po gimnaziją, su aiškiai juntama pasididžiavimo gaidele parodė laboratorijas, sporto salę ir kitas mokymosi bei poilsio erdves.

Bendravimas su gimnazistais padėjo M. Slančiausko progimnazijos auklėtiniams sukurti motyvacines prielaidas ir apsispręsti priimant svarbius karjeros sprendimus, kelti ir įgyvendinti tikslus, planuoti savo tolesnį mokymąsi.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos