eTwinning - Erasmus+ projekto „Sustainable gastronomy“ mobilumo veiklos gimnazijoje

Rugsėjo 30 d – spalio 4 d. gimnazijoje viešėjo ir projekto „Sustainable gastronomy“  veiklas vykdė Italijos Brindizio miesto IPSSEOA Sandro Pertini mokyklos mokiniai ir mokytojai. Gimnazijoje italų ir mūsų mokyklos moksleiviai vieni kitiems pristatė apie surinktą informaciją apie 0km produktus, kuriuos vartoja namuose, mūsų gimnazijos moksleiviai supažindino su Italijos prekybos centre surinktais ir apdorotais duomenimis apie produktų kilmę bei rinko duomenis Joniškio prekybos centre. Italų moksleiviai gimnazijoje turėjo galimybę gaminti tradicinius Lietuviškus šaltibarščius bei juos ragauti. Svečiai taip pat aplankė Vilnių, Rygą, Šiaulius, Krepšinio muziejų, Kryžių kalną, Mūšos Tyrelio pelkę, Žagarės regioninio parko lankytojų centrą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos